Lavovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Osećate se osnaženo kada inteligentni Merkur uđe u vašu prvu kuću ispunjenu verom 2. jula, tako da je malo verovatno da ćete povući bilo kakve pogrešne poteze kada je ljubav u pitanju. Sada ste ispunjeni samopouzdanjem i verom u to da znate tačno šta radite, a vaša dosadašnja postignuća to i potvrđuju. Izgleda da se i Univerzum slaže! Boginja novca Venera pridružuje se Merkuru u vašem velikodušnom znaku jedanaestog, tako da ćete u ovom periodu uživati u tome da planirate luksuzne sastanke i razmazujete ljude, kao i da u tome da budete razmaženi. Ukoliko trenutno nemate nekoga posebnog u svom životu, potrošite novac na sebe. Jedna od prednosti samačkog života je što možete biti sebični kada god to poželite! Dvadeset i drugog jula, vrelo Sunce takođe ulazi u vašu kuću sopstva, dočekujući sezonu Lava sa praskom. Vi ćete tada biti najtraženija osoba u gradu i svi će želeti da budu viđeni sa vama. Paradoksalno, dok dobijate pažnju mase koju želite, možda ćete početi da usmeravate svoju na jednu određenu osobu. Može li ovo biti vaš partner u sledećoj romantičnoj drami? Samo vreme će pokazati, Lavovi, ali za sada izgleda obećavajuće.

Za parove:

Spremite se za riku, Lavovi, jer kada komunikativni Merkur uđe u vašu bučnu prvu kuću 2. jula, nećete ostati tihi. Bićete izuzetno očaravajući sagovornik tokom ovog moćnog tranzita, a vaš partner će pomno slušati svaku vašu izgovorenu reč. Jedanaestog, Venera se pridružuje Merkuru u vašem šarmantnom znaku, podižući vaše samopouzdanje i magnetizam na još više nivoe. Privlačićete poglede gde god da pođete, stoga se nadamo da vaš partner nije ljubomoran tip. Jasno je da ćete sada biti u centru pažnje, što može biti izazovno za vašu vezu. Vaš šlag na torti ovog meseca stiže kada i sjajno Sunce uđe u vašu kuću sopstva 22. jula, te vaš ego dostigne legendarni status. Tada ćete biti zvezda predstave i glavni lik u svojoj ljubavnoj priči. Uživajte u pažnji koju dobijate i proslavite sebe! Vaš partner bi trebao da bude srećan što vas ima.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Lava

Lav mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Svi su obavešteni kada moćni lav ulazi u centar pažnje. Dobar razlog za privlačnost je ključna reč za dramatičnog, kreativnog i društvenog lava. Vatrenom i samouverenom, lavu je izuzetno teško odoleti. Lav će doneti puno...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.