Lavovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Već od prvog dana u mesecu privlačite razne tipove potencijalnih ljubavnika uz srećni sekstil Sunca i Jupitera, koji stupana scenu od 1. marta. Da, inače ste po prirodi neodoljivi i atraktivni (u nepravednim merama, neki bi mogli reći), ali ovaj aspekat to diže do zaista neverovatnih nivoa. Taman kada su svi pomislili da vaš ego ne može postati veći nego što već jeste, vi im dokažete da nisu u pravu. Devetog, pričljivi Merkur prelazi u smelog Ovna, pretvarajući vaše reči u fascinantne, ali šokantne i direktne munje koje gađaju pravo u centar. Nema šanse da će neko pogrešno razumeti šta trenutno mislite, Lavovi. Jednostavno nećete videti razlog da krijete svoja prava osećanja tokom ovog spontanog, električnog tranzita. Spremite se da vaši profili na društvenim mrežama vrve od komentara nakon što objavite nešto provokativno o svojoj simpatiji! Žarko Sunce se takođe udružuje sa živahnim Ovnom 19. marta, naglašavajući vaše individualne talente i sposobnosti. Nemojte se iznenaditi ako vam neko sada priđe jer je čuo nešto obećavajuće ili možda čak i kontroverzno o vašoj romantičnoj prošlosti. Ljudi su radoznali kada ste vi u pitanju, a vi se ne stidite da im kažete (ili pokažete) ono što žele da znaju!

Za parove:

Odajete ponosne, samouverene vibracije tokom uzbudljivog sekstila Sunca i Jupitera 1. marta, stoga nije ni čudo da i očekujete kraljevski tretman. Ukoliko partner ne bude raspoložen da vas obožava, verovatno ima mnogo drugih koji hoće, ali to vam neće značiti toliko. Kvalitet je sada bolji od kvantiteta, Lavovi. Bićete veoma direktni u komunikaciji kada Merkur, univerzalni komunikator, pređe u Ovna koji nema vremena za okolišanje 9. marta, ali pokušajte da budete svesni da neke od vaših reči sada mogu biti pomalo oštre. Nažalost, osećanja vašeg partnera neće vam biti prva stvar na umu kada izražavate svoja osećanja ovog meseca. 19. marta, jarko Sunce se takođe udružuje sa električnim, vama srodnim vatrenim znakom Ovna, naglašavajući vašu devetu kuću avanture i ekspanzije. Sada ćete uživati u bilo čemu što će vam podići puls i adrenalin, te biste voleli da vam se i partner u tome pridruži. Međutim, ukoliko se vaša druga polovina ne oseća baš toliko smelo, zamolite je da vas barem bodri sa strane.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Lava

Lav mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Svi su obavešteni kada moćni lav ulazi u centar pažnje. Dobar razlog za privlačnost je ključna reč za dramatičnog, kreativnog i društvenog lava. Vatrenom i samouverenom, lavu je izuzetno teško odoleti. Lav će doneti puno...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.