Škorpije - Mesečni Horoskop

Image

Jun počinje promenama, Škorpije, dok Merkur ulazi u Blizance i aktivira vašu osmu kuću transformacije 3. juna. Mogli biste započeti važne razgovore o dugoročnim obavezama kako u ljubavi, tako i u poslu. Šestog juna, mladi Mesec u Blizancima vam pomaže da se oslobodite starih navika i prihvatite zdraviji novi početak. Intimnost s drugima razvija se pozitivno.

Možda ćete biti željni da se više posvetite odnosima sa vama najbližima kada Mars uđe u Bika 8. juna i unese svoju moć u vašu sedmu kuću partnerstva. Negujte veze koje dodaju vrednost vašem životu i formirajte obostrano korisne saveze. Možete mnogo naučiti o sebi kroz ljude s kojima se povezujete. Budite strpljivi sa voljenima.

Inspiracija stiže kada i Venera i Merkur uđu u Raka 17. juna, smeštajući se u vašu devetu kuću avanture. Mogli biste krenuti na uzbudljivo i ekspanzivno putovanje na neko posebno mesto! Ovo je savršeno vreme za deljenje svoje mudrosti ili objavljivanje svog rada. Nove ideje će se sada lako rađati.

Osećaćete entuzijazam zbog proširenja svoje zone komfora i otvaranja uma, kada Sunce uđe u Raka 20. juna. Isprobajte nove stvari kako biste revitalizovali svoj životni elan i aktivirali svoju slobodnu energiju. Kada promenite perspektivu, nove mogućnosti se pojavljuju.

Dvadest i prvog juna, moćni pun Mesec u Jarcu osvetljava vašu treću kuću komunikacije. Pripazite da preterano ne analizirate stvari dok ovaj pun Mesec iznosi dublje istine na površinu, već se fokusirajte na negovanje sebe, dok procesuirate svoje misli. Ovo je moćan period za deljenje onoga što vam je na umu sa drugima.

Srećno ovog meseca, Škorpije!

Povoljni dani:

7, 17, 20

Dani izazova:

8, 24, 30

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.