Škorpije - Mesečni Horoskop

Image

Vaše emocije biće naglašene početkom meseca, Škorpije. Merkur u Vodoliji oživljava vašu četvrtu kuću intuicije i korena 4. februara, a razgovori sa voljenima pomažu vam da ostanete prizemljeni. Možda ćete osetiti potrebu da zaronite dublje u svoju istoriju. Uticajan mlad Mesec u Vodoliji 9. februara inspiriše vas da svoj životni prostor pretvorite u utočište u koje se možete povući i pretražiti svoju dušu. Novi počeci su uzbudljivi!

Kada Mars uđe u znak Vodolije 12. februara, žudećete za nezavisnošću, dok skupljate snagu da se oslobodite starih obrazaca. Pripazite da ne podigete previše zidova oko sebe. Kada i Venera uđe u Vodoliju šesnaestog, osetićete izobilje prihvatajući svoje emocionalne konekcije. Nakon introspekcije i rada na sebi, uživanje u životu postaće vam prioritet kada Sunce 18. februara uđe u kreativne i brižne Ribe. Vaša peta kuća zadovoljstva i radosti će se tada zagrejati, što će vam omogućiti da se istinski osećate srećno i ispunjeno. Bićete posebno mekog srca, što vam takođe pomaže da se dublje povežete sa drugima.

Merkur graciozno ulazi u znak Riba dvadeset trećeg i navodi vas da se samoizražavate. Osećaćete se najbolje kada podelite svoje snove sa drugima i prigrlite svoju maštu. Fokus se pomera na prijateljstvo i zajednicu tokom punog Meseca u Devici, koji osvetljava vašu jedanaestu kuću 24. februara. Harmonija će biti dostižna ukoliko se sklonite iz situacija koje vas više ne ispunjavaju.

Međutim, tu je i magična prilika da se ponovo upoznate sa svojom vizijom budućnosti. Vaša osećanja su vredna i blistate. Srećno ovog meseca, Škorpije!

Povoljni dani:

1, 18, 23

Dani izazova:

8, 14, 21

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.