Ribe - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Februar počinje harmoničnim sekstilom između komunikativnog Merkura i vaše intuitivne planete Neptuna, koji vas može dovesti u kontakt sa sopstvenim emocijama, kao i time kako da iskoristite tuđu energiju. Ne kažemo baš da čitate tuđe misli, Ribe, ali izgleda da znate stvari koje ne bi trebalo da znate. Vaš topao, romantičan i kreativan znak počinje da ugošćuje samopouzdano Sunce počevši od osamnaestog, omogućavajući vam da stvorite predivnu energiju dobrodošlice da prigrlite buduće ljubavnike i partnere. Bik i Vaga kojima vlada Venera u ovom periodu će vas posebno privlačiti. Pripremite se da vas neko razmazi! Vaša prva kuća dočekuje komunikativnog Merkura 23. februara, dajući vam samopouzdanje da napravite prvi korak. Prvo počnite polako, slanjem jednostavne poruke, te ako na nju ne dobijete odgovor, pređite na sledeći nivo. Teže je reći stvari lično nego iz daljine, ali kombinacija vaših elokventnih reči i vašeg prelepog prisustva sada će biti neodoljiva.

Za parove:

Označite 2. februar u svom kalendaru, Ribe, jer se tada dešava koristan sekstil između komunikativnog Merkura i vaše psihičke planete Neptuna, koji vas podstiče da zavirite u svoju podsvest i tu pronađete odgovore koje ste tražili. Vaši snovi trenutno su ključ za mnoge probleme koje imate u vezi. Osamnaesti je takođe važan datum, jer se Sunce pomera u vaš reflektujući, receptivni znak i pomaže vam da stupite u kontakt sa svojim unutrašnjim “ja”. Možda ćete biti još više introvertni i povučeni nego obično u narednom mesecu, ali ne na hladan ili distanciran način. Provođenje vremena u miru, meditirajući, moleći se ili čitajući može vam pomoći da se stabilizujete i budete bolji partner. 23. februara u vaš kreativni znak ulazi i Merkur, planeta ideja, inspirišući vas da smislite nove i romantične planove za vašu vezu. Planiranje romantičnog iznenađenja je zabavna, impresivna stvar pomoću koje možete pokazati svom partneru koliko vam je zaista stalo. Koliko novca ćete potrošiti na to nije ni približno toliko važno koliko da to bude nešto potpuno jedinstveno.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.