Ovnovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Image

Kao prvi znak zodijaka, želite da eliminišete svu svoju konkurennciju, te zbog toga često ne sarađujete najbolje sa drugima. Ne vidite ih nužno kao pretnju, ali zašto biste želeli da odate bilo koju svoju tajnu neprijatelju, zar ne Ovnovi?

Sa Saturnom u inuitivnim Ribama ove godine, vaši instinkti biće upravo jedno od vaših najvrednijih oružja kada je u pitanju vaša karijera i finansijska situacija. Pažljivije slušanje onoga što vam govori vaš unutrašnji glas je vrednije od rada sa timom ili angažovanja stručnjaka.

Za Ovnove koji ove godine traže nove ili drugačije poslove, vaši snovi (i bukvalni i figurativni) mogu biti ključ vašeg uspeha. Ako ste odustali od ideje da uradite neku stvar po pitanju koje ste zaista strastveni, vreme je da ponovo razmislite o toj viziji.

Sada ćete biti izvrsni u pronalaženju kreativnih rešenja za svakodnevne probleme i prepreke u karijeri. Potražite svuda znakove pored puta koji vas mogu vratiti nazad na pravi put kojim bi trebalo da idete.

Jupiter, koji se vezuje za bogatstvo, prvi deo godine provodi vreme sa guruom novca, Bikom, u vašoj drugoj kući finansija, što vam pruža odlične mogućnosti za dugoročna ulaganja koja će doneti prosperitet u budućnosti.

Ovaj tranzit je takođe povezan sa svim finijim stvarima u životu, tako da ukoliko želite da nabavite luksuzni automobil ili skupoceni nakit, ovo je vreme za to. Imajte na umu da nismo nužno rekli kupiti. Barem ne još sasvim.

Razgledanje opcija i razmatranje najbolje ponude je ono u čemu ćete sada biti izvrsni. Možda nećete moći da povučete obarač i izvršite konkretnu kupovinu emocionalno ili finansijski neko vreme, ali do tada razmatrajte svoje opcije.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.