Koza - Mesečni Kineski horoskop

Image

Koze, ovog meseca, ono što želite vam je na dohvat ruke.

U nedelju, 5. maja, počinje mesec Jin zemljane Zmije. Tokom naredne četiri nedelje, neko prijateljstvo bi moglo postati mnogo prisnije. Ukoliko tražite ljubav, ta osoba možda već stoji pred vama. Moguće je da bi prijatelj mogao postati mnogo više. Ukoliko ste već u posvećenoj vezi, možda se vas dvoje prisećate prijateljstva koje vas je spojilo, što bi vam moglo pomoći da se osećate emocionalno ispunjenije u svojoj vezi.

U utorak, 7. maja je mlad Mesec, kada bi reč „obaveza“ mogla da vam okupira um. Ovo bi moglo biti nešto o čemu razgovarate ne samo sa svojim partnerom već i sa svojom širom porodicom. Možda oni imaju decu ili vi imate decu iz prethodne veze, te pričate o budućnosti sa većom grupom ljudi.

U četvrtak, 23. maja je pun Mesec. Koze, neko bi mogao da vam duguje nešto novca, te iako biste u ovom trenutku mogli tražiti da budete isplaćeni, možda ta osoba neće biti u mogućnosti da to uradi. Možda ćete morati da joj date drugačije uslove ili barem razgovarate sa njom o tome. Ukoliko vi nekome dugujete novac, možda biste želeli da ponovo pregovarate o ovoj obavezi.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Koze

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Koze

Predusretljiva, nežna, saosećajna koza (ponekad se naziva ovca) je osmi znak kineskog zodijaka. Ove tihe i ponekad stidljive osobe imaju ogromno saosećanje, a emocije im često isplivaju na površinu. Često su veoma osećajne,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.