Koza - Mesečni Kineski horoskop

Image

Koze, ovog meseca prenosite svoje znanje drugima. U utorak, 5. marta, počinje mesec Jin vatrenog Zeca. Tokom naredne četiri nedelje, možda ćete biti u ulozi učitelja. Možda dajete uputstva kolegi na poslu o tome kako da koristi novi sistem, držite predavanje o nečemu što volite da radite i upoznajete ljude sa kreativnom ili zabavnom aktivnošću. Ovo je takođe dobar trenutak da razmislite o pohađanju kursa za jezik, posebno onaj na kojem ćete imati priliku da komunicirate sa izvornim govornicima istog.

Mlad Mesec je u nedelju 10. marta, a tada možda otkrijete još jedan novi hobi. Mogli biste otkriti da zaista volite košarku, bilijar ili glumu. I, sada ne samo da imate priliku da uradite nešto novo, već i da pronađete čitavu novu grupu ljudi sa kojima možete da se družite. Ovo bi moglo biti veoma lep i prijatan period, dok otkrivate nešto što volite da radite i u čemu ste izuzetno dobri.

U ponedeljak, 25. marta imamo pomračenje Meseca. Ovo je dobro vreme da zatvorite vrata i osamite se, kako biste na miru radili na nekom projketu. Ovo je posebno važno ako bi trebalo da radite na svojoj doktorskoj disertaciji, završite važan izveštaj za posao ili ažurirate svoj CV.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Koze

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Koze

Predusretljiva, nežna, saosećajna koza (ponekad se naziva ovca) je osmi znak kineskog zodijaka. Ove tihe i ponekad stidljive osobe imaju ogromno saosećanje, a emocije im često isplivaju na površinu. Često su veoma osećajne,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.