Rakovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Šestog juna, mlad Mesec u Blizancima započinje ovaj, za vas romantičan mesec s fleksibilnošću i svestranošću. Ukoliko vas tip ljudi koji su vas oduvek privlačili nije doveo ni do čega dobrog u prošlosti, možda je ovo znak da sada izaberete drugačije. Ponekad se suprotnosti privlače, a ponekad vas vaša srodna duša ne privuče odmah na prvu. Budite otvoreni za sve opcije, Rakovi. Šesnaestog, divna Venera ulazi u emotivne vode vašeg znaka, podižući vašu saosećajnost i empatiju na nove nivoe. Ukoliko simpatija kasni na romantičan sastanak ili ga otkaže, bićete razumni i saosećajni. Ne verujete da iko ima loše namere, ali to im ne daje pravo da vas iskorišćavaju. Setite se toga. Sjajno Sunce postaje još toplije u vašoj brižnoj prvoj kući 20. juna, te tokom narednog meseca potencijalni partneri nalaze utehu u deljenju svojih problema s vama. Nema ničeg lošeg u tome da budete brižni i podržavajući, ali pazite da ne skliznete u zonu prijatelja. Kada se jednom nađete tamo, teško je izaći!

Za parove:

Biće uzbudljivo pronaći nove načine komunikacije s partnerom tokom mladog Meseca u komunikativnim Blizancima 6. juna. Nije vam uvek lako da se otvorite, čak ni osobi kojoj verujete, tako da je ovaj aspekat most ka otvorenom i iskrenom razgovoru u vašoj vezi, što je zaista osvežavajuće. Prelepa Venera ulazi u vaš vodeni znak šesnaestog, a oštroumni Merkur joj se pridružuje sedamnaestog. Vaše reči i dela biće veoma brižna i negujuća, dok se trudite da pronađete načine da pokažete koliko vam je stalo do vašeg partnera i života koji gradite zajedno. Pokazivanje ljubavi kroz fizički dodir je trenutno vaš jezik ljubavi. Kada Sunce unese energiju u vašu prvu kuću počevši od 20. juna, bićete prirodni empata, Rakovi. Tada uzimate potrebe i želje svog partnera u obzir pre svojih i izuzetno ste razuman, darežljiv i podržavajući partner. Isplanirajte posebnu noć za romantičan izlazak kako biste proslavili to koliko ste srećni što ste pronašli jedno drugo.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Raka

Rak mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Duboko intuitivan i sentimentalan, rak može biti jedan od najizazovnijih znakova zodijaka za upoznavanje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije. Saosećajan i empatičan, rak je veoma...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.