Rakovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaša podsvest biće izuzetno aktivna tokom konjunkcije Merkura i Plutona u vašoj kući odnosa 5. februara, tako da ćete imati snažna osećanja i inuticiju u vezi smera u kojem biste trebali da idete. Postoji li razlog zašto ne verujete svojim instinktima? Preispitivanje sebe je gubljenje vremena, Rakovi. Možete računati na prijateljski nastrojen mlad Mesec u Vodoliji devetog da vašem ljubavnom životu doda malo uzbuđenja i raznolikosti, posebno ako pokušate još malo da izađete iz svoje ljušture i komunicirate sa različitim tipovima ljudi. Ukoliko se usudite da porazgovarate sa nekime ko možda deluje kao da je van vaše “lige”, imaćete iznenađujuće pozitivne rezultate. Sunce 18. februara ulazi u intuitivni znak Riba, podsećajući vas da obratite pažnju na svoje snove i intuiciju. Ovo je takođe dobar trenutak da izvadite svoje tarot karte ili odete na profesionalno čitanje. Čeka vas mnoštvo duhovnih smernica, stoga imajte vere u alternativne metode proricanja.

Za parove:

Postoje mračne misterije koje treba razotkriti tokom konjukcije Merkura i Plutona u ozbiljnom Jarcu 5. februara, koja od vas traži da duboko zaronite u nešto po pitanju čega ste radoznali. Nemojte se iznenaditi ukoliko vas ovaj zbunjujući aspekt dovede do više pitanja nego odgovora, Rakovi. Devetog, mlad Mesec u prozračnoj Vodoliji nagoveštava neke zanimljive nove početke koji se spremaju kada je u pitanju vaša veza, ali morate se osloboditi svojih uverenja i predrasuda. Činjenica da ste voljni da ostanete otvoreni u pogledu nečega što je vaš partner predložio, a što biste u prošlosti odbili, za njega ili nju biće uzbudljiva. Sunce počinje da putuje sa emotivnim vodenim znakom Riba 18. februara, naglašavajući vašu intuiciju i čineći da se osećate neobično. Vaše raspoloženje će se sada menjati izuzetno brzo, što može biti zbunjujuće za vašeg partnera. Ukoliko budete pasivno-agresivni i/ili sarkastični, to će samo dovesti do prepirki zbog kojih ćete kasnije požaliti.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Raka

Rak mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Duboko intuitivan i sentimentalan, rak može biti jedan od najizazovnijih znakova zodijaka za upoznavanje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije. Saosećajan i empatičan, rak je veoma...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.