Petao - Mesečni Kineski horoskop

Image

Petlovi, ovog meseca vaša dostignuća govore mnogo.

U petak, 5. jula, je mlad Mesec, a ljubavna energija cveta kada ste vi u pitanju. Ukoliko tražite ljubav, može se pojaviti obećavajuća nova veza u vašem životu. Ako ste već u vezi, nalazite se u harmoničnom periodu. Možda ćete otkriti da završavate jedno drugome rečenice i uživate u više zajedničkih trenutaka.

Subota, 6. jul, donosi nam mesec Jin metalne Koze. Ovog meseca, vaš stav o prijateljstvima može evoluirati. Možda ćete promeniti granice koje imate sa prijateljima i poznanicima. Možda ćete upoznati i pustiti više ljudi u svoj život preko društvenih događaja ili humanitarnih aktivnosti. Imate priliku da negujete duboke odnose u ovom trenutku, ali sve počinje definisanjem onoga što želite od prijateljstava.

U nedelju, 21. jula, je pun Mesec. Petlovi, vaše ambicije tada će biti podržane putem umrežavanja. Možete negovati veze sa uticajnim ljudima, manje poznatim ličnostima i stručnjacima. U prošlosti ste se možda ustručavali da govorite o svojim snovima. Međutim, ovo je sjajan period da zatražite pomoć na svom putu ka uspehu.

Sada je moguća obostrano korisna saradnja.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Petlovi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Petla

Neshvaćeni i kompleksni petao je deseti znak kineskog zodijaka. Poneki petlovi su jaki, tajanstveni i mirni tipovi ljudi, a poneki su veoma brbljivi. Mogu Vas osvojiti svojim šarmom ili biti Vaš najgori košmar. Kod petlova nema sredine. Petlov...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.