Petao - Mesečni Kineski horoskop

Image

Petlovi, ovog meseca stavljate sebe na prvo mesto. Mesec Jang vatrenog Tigra počinje u nedelju, 4. februara, a vi ćete razmišljati o produktivnosti tokom naredne četiri nedelje. Želite da imate više vremena za stvari u kojima uživate. A, to može značiti da morate da pojednostavite svoje poslovne procese kako biste videli da li možete da obavite svoj posao za kraće vreme. Ili, možda razmišljate da uajmite profesionalnu pomoć za neke kućne obaveze. Sve u svemu, sada tražite različite načine da se rasteretite i imate više slobodnog vremena.

U petak, 9. februara je mlad Mesec, kada počinje godina drvenog Zmaja. Petlovi, sada ćete imati više finansijskih mogućnosti nego inače. Moguće je da ćete pronaći dodatni izvor prihoda ili nekoliko različitih načina da zaradite više novca. Mogli biste takođe zaraditi novac prodajom skupocenih stvari. Član porodice vam može dati nešto novca ili možete dobiti vredan predmet.

U subotu, 24. februara je pun Mesec, kada možda razmišljate o putovanju. Mogli biste da razgledate turističke aranžmane za sebe ili člana porodice. Možda ćete i biti na putu, videti nove stvari i upoznati nove ljude. Ovo je dobar period da raširite svoja krila.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Petlovi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Petla

Neshvaćeni i kompleksni petao je deseti znak kineskog zodijaka. Poneki petlovi su jaki, tajanstveni i mirni tipovi ljudi, a poneki su veoma brbljivi. Mogu Vas osvojiti svojim šarmom ili biti Vaš najgori košmar. Kod petlova nema sredine. Petlov...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.