Zmaj - Mesečni Kineski horoskop

Image

Zmajevi, ovog meseca, okruženi ste ljudima koji vas podržavaju.

Sreda, 5. jun, označava početak meseca Jang metalnog Konja, tokom kojeg oslobađate svoje misli. Prilike oko vas mogu biti neograničene, ali vaša  ograničavajuća uverenja bi mogla da vas sputavaju da ih iskoristite. Možda ćete se suočiti sa ovim uverenjima dok putujete ili kada sretnete nekoga iz strane zemlje. Možete početi da preispitujete uverenja koja nikada ranije niste dovodili u pitanje, ali to će učiniti da se odjednom otvaraju nova vrata svuda oko vas.

Mladi Mesec je u četvrtak, 6. juna, kada biste se mogli uključiti u rad neke organizacije u svojoj zajednici. To bi moglo imati veze sa nekom dobrotvornom akcijom ili posebnim interesovanjem koje imate. Kada se priključite, drugi bi mogli gledati na vas kao na lidera. Ili biste mogli razmisliti o osnivanju sopstvene grupe i pronalaženju istomišljenika.

Pun Mesec je u petak, 21. juna. U ovom periodu biste mogli raditi na tome da se dovedete u formu. Možda ćete se pridružiti teretani ili časovima vežbanja. Možda ćete angažovati ličnog trenera ili pronaći partnera za trening kako biste imali nekoga kome ćete polagati račune. Trenutno će biti lako dobiti pažnju i podršku nekoga ko se razume u svet fitnesa. Mogli biste videti brze rezultate svog uloženog truda.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zmajevi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zmaja

Moćan i snažne volje Zmaj je peti znak kineskog zodijaka. Oni su harizmatične osobe koje instistiraju da slede svoj jedinstveni životni put. Nije uvek lako biti sa njima, oni mogu biti veoma zahtevni, bezobzirni i nadmeni. Mišljenja su da...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.