Zmaj - Mesečni Kineski horoskop

Image

Zmajevi, ovog meseca počinje vaša godina. Mesec Jang vatrenog Tigra počinje u nedelju, 4. februara. Mogli biste imati više interakcije sa prijateljima tokom naredne četiri nedelje. Mogao bi da vas poseti prijatlej sa fakulteta ili biste mogli da naletite na prijatelje iz srednje škole. Možete i proširiti svoj krug prijatelja tako što ćete prisustvovati sastancima koji su povezani sa vašom profesijom ili hobijem koji vas zanima. Prijatelji sa kojima niste razgovarali neko vreme mogu da počnu da vam se javljaju na društvenim mrežama.

U petak, 9. februara je mlad Mesec, kada počinje godina drvenog Zmaja. Ovo je vaša godina. Doživećete dosta promena u svom životu u narednih dvanaest meseci. Otvaraju vam se nove mogućnosti i putevi u oblastima karijere, odnosa i ličnog ispunjenja. Zmajevi, dobri ste u razmišljanju, ali sada je vreme da preduzmete nešto konkretno u vezi sa svojim planovima.

U subotu, 24. februara je pun Mesec, kada vaše finansije pokazuju poboljšanje. Može postojati novi izvor novca. Te, iako je to možda privremeno, može vam dati ideje za druge, trajnije tokove prihoda. Dok se fokusirate na svoje prihode i troškove, možete pronaći načine da akumulirate više novca.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zmajevi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zmaja

Moćan i snažne volje Zmaj je peti znak kineskog zodijaka. Oni su harizmatične osobe koje instistiraju da slede svoj jedinstveni životni put. Nije uvek lako biti sa njima, oni mogu biti veoma zahtevni, bezobzirni i nadmeni. Mišljenja su da...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.