Bikovi - Godišnji Horoskop

Image

Kao lojalan, odgovoran i svojeglav Bik, obično imate jasan plan kako da svoj život učinite udobnijim i sigurnijim. Ali, da li će ova godina proći glatko, po istom predvidivom obrascu? Zapravo, ne. 2024. godine, Saturn prolazi kroz vašu društvenu zonu, što vam pomaže da se manje fokusirate na ono što morate da radite, a više na ono što želite.

Mogućnosti da istražite svoje nade i težnje ove godine biće u izobilju, posebno ličnih projekata u kojima se oslanjate na druge ili radite kao deo tima. Vaša prijateljstva biće stavljena pod ozbiljnu Saturnovu lupu, te ako ne izdrže intenzivno posmatranje ovog tranzita, možda je vreme da ih redefinišete ili potpuno napustite.

Vaš stabilan znak ponovo ugošćuje nepredvidivog Urana tokom čitave godine, proizvodeći neujednačenu energiju, ali i promovišući pozitivne, zdrave promene. Ova godina je uzbudljiv period da ispitate svoje uobičajene rutine i procedure, i prilagodite aspekte koji ne funckionišu.

I, dok vaši spori, isplanirani i proračunati pokreti nisu idealni tokom ovog buntovnog tranzita, neki napredak je bolji nego nikakav. Jupiter, koji donosi sreću, će takođe provoditi vreme u vašoj prvoj kući od početka godine pa sve do kraja maja, donoseći mnogo pozitivnih novih početaka i šansi za novi početak.

Ako ste zapali u monotone, dosadne rutine u bilo kojoj sferi svog života, ovaj optimistični tranzit može vam pomoći da se izvučete iz njih dovoljno rano u godini da to ima pozitivan uticaj na drugu polovinu godine.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.