Majmun - Mesečni Kineski horoskop

Image

Majmuni, ovog meseca možete pronaći unosnu priliku. Utorak, 5. mart, označava početak meseca Jin vatrenog zeca, a tokom naredne četiri nedelje, vaš fokus će biti na pasivnim izvorima prihoda. Danas postoji bezbroj načina da se zaradi novac, te ćete možda naići na nešto što je i zanimljivo i unosno. Volite da učite nove veštine, a ovo bi moglo biti nešto što ćete brzo usvojiti. Takođe biste mogli razmisliti o tome da ovo uradite sa prijateljem, kako bi vam oboma bilo lakše.

Mlad Mesec je u nedelju 10. marta, kadaće vaš dom vrveti od aktivnosti. Moguće je da se selite, te se pakujete i rešavate viška stvari. Ukoliko ste se nedavno preselili, možda se konačnno raspakujete i sklanjate poslednje kutije s puta. Moguće je i da se neko useljava u vaš dom ili ga napušta.

U ponedeljak, 25. marta je pomračenje Meseca, kada bi bilo dobro da obratite pažnju na tehnologiju. Ovo može biti jedan od onih perioda kad je lako prosuti vodu po laptopu, ispustiti telefon u toalet ili oboriti modem sa stola. S druge strane, to može biti i vreme kada ćete da nadogradite svoje uređaje i uživate u boljoj opremi.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Majmuni

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Majmuna

Mentalno živahan i svestran majmun je deveti znak kineskog zodijaka. Osobe rođene u znaku majmuna su prirodno sigurne u sebe i nikada se neće podceniti. Njihova smela ljubav prema životu pomaže i drugim ljudima da se osećaju dobro. Analitička...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.