Majmun - Mesečni Kineski horoskop

Image

Majmuni, ovog meseca vas čeka nova avantura.

Sreda, 5. jun, označava početak meseca Jang metalnog Konja. Ovo može biti veoma društven mesec za vas. Vaša popularnost raste, a drugi ljudi vas traže za prijateljstvo ili snažniju, dublju povezanost. Ukoliko tražite ljubav, mogli biste upoznati vrlo zanimljive kandidate i brzo popuniti svoj raspored. Takođe, možete upoznati ljude i za poslovna partnerstva ili prijateljstva.

Mladi Mesec je u četvrtak, 6. juna, kada tražite više ravnoteže u svom životu. To može značiti da pokušavate da nađete više vremena za odmor ili se trudite da prestanete raditi u pristojno vreme svakog dana. Možda tražite doslovnu ravnotežu radeći gimnastiku, klizanje ili neku drugu fizičku aktivnost koja zahteva da ostanete na nogama.

Pun Mesec je u petak, 21. juna. Obraćanje pažnje na vaše finansije sada može brzo doneti pozitivne rezultate. Možda ćete otkriti da vam neko duguje novac ili biste mogli imati priliku da prodate predmet visoke vrednosti. Možda vaša poslovna ideja donese velike profite za samo nekoliko meseci. Takođe, možete i pronaći neki novac.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Majmuni

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Majmuna

Mentalno živahan i svestran majmun je deveti znak kineskog zodijaka. Osobe rođene u znaku majmuna su prirodno sigurne u sebe i nikada se neće podceniti. Njihova smela ljubav prema životu pomaže i drugim ljudima da se osećaju dobro. Analitička...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.