Blizanci - Mesečni Horoskop

Image

Blizanci, februar za vas počinje ekspanzivno, dok Merkur u Vodoliji obasjava vašu devetu kuću rasta i obilja, 4. februara. Pozvani ste da probudite svoju avanturističku stranu i isprobate nove stvari. Inovativni mlad Mesec u Vodoliji devetog inspirisaće vas da istražujete svoje strasti, dok se vaša potraga za novim znanjem zahuktava.

Proširićete svoje vidike kada Mars pređe u Vodoliju 12. februara. Međutim, ne zaboravite da pravite pauze na svom putovanju. Venera se pridružuje Marsu u Vodoliji nekoliko dana kasnije, šesnaestog, i to postavlja scenu za materijalizaciju vaših manifestacija. Vaš slobodni duh vam sada omogućava da se još više zaljubite u svet oko sebe.

Mogućnosti da integrišete sve ono što ste naučili u praksu pojaviće se kada Sunce 18. februara pređe u maštovite Ribe. Kreativnost će tada biti izvor ličnog osnaživanja, dok vaša deseta kuća karijere i reputacije snažno sija obasjana Suncem. Pozitivna priznanja stićiće kada se posvetite ostvarenju svojih snova.

Kada Merkur 23. uđe u nežne Ribe, unosićete saosećanje i razumevanje u razgovore sa vama dragim ljudima. Bićete spremni da iskoristite svoje urođene vrline da pomognete drugima. Slušanje svoje intuicije i provođenje vremena u mirnom okruženju omogućiće vam da pronađete mir tokom punog Meseca u Devici 24. februara, kada se otključava vaša četvrta kuća emocija.

Vaše srce je veliko i to vam pomaže da pretražite svoju dušu. Zagrlite ljude koji čine da se osećate kao kod kuće, kako biste iskusili najviši stepen sigurnosti i sreće. Vaše filozofije se sada razvijaju, dok slušate svoje srce. Srećno ovog meseca, Blizanci!

Povoljni dani:

9, 16, 18

Dani izazova:

3, 17, 24

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Blizanci

Blizanci mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Blizanci mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Blizanaca

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.