Strelci - Godišnji Horoskop

Image

Vreme je da vaš privatan život dovedete u red, Strelčevi, jer dok ozbiljan Saturn putuje kroz duhovne, refleksivne Ribe i vašu četvrtu kuću ove godine, fokus se pomera na vaš privatni život i porodične probleme.

Pošto ova ozbiljna energija utiče na vaše kućne obaveze i dužnosti, kao i na sve stvari vezane za vaš dom, možda ćete se zateći sa prilično opširnom listom obaveza 2024. godine!

Od brige o starijim ili bolesnim rođacima do velikih “uradi sam” projekata ili renoviranja doma, razne stvari ovog tipa mogu dominirati vašim slobodnim vremenom, ali vaš povećan osećaj empatije, saosećanja i strpljenja pomoćiće vam da se nosite sa ovim potencijalno stresnim poslovima.

Vaš avanturistički vođa Jupiter provodiće skoro podjednaku količinu vremena u stabilnom, praktičnom Biku (od početka godine do kraja maja), a zatim u otvorenim, svestranim Blizancima (od kraja maja do kraja decembra), donoseći mnogo ravnoteže vašem životu.

Prvi deo godine pruža vam strpljenje i unutrašnju snagu, dok druga polovina nudi novootkrivenu radoznalost o svetu koja vodi ka novim perspektivama, stanovištima i mišljenjima.

Jupiter će biti retrogradan tokom čitavog novembra i decembra, što vam daje vremena da razmislite o svemu onome što se dogodilo tokom godine. Preispitivanje vaših prioriteta biće važno u ovom trenutku, kao i ozbiljno razmišljanje o tome šta vas istinski čini srećnima i ispunjenima.

Završiti godinu preispitivanjem i istraživanjem sopstvene duše može vas dovesti do nekih neverovatnih stvari u 2025. godini.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.