Konj - Mesečni Kineski horoskop

Image

Pacovi, ovog meseca planiranje vam donosi dobre rezultate.

U nedelju, 5. maja, počinje mesec Jin zemljane Zmije. Tokom naredne četiri nedelje, možda ćete biti preopterećeni poslom ili smatrati da ste nedovoljno plaćeni. Na poslu bi neki ljudi mogli biti odustni, tako da ćete možda raditi i prekovremeno ili bi od vas moglo biti zatraženo da radite stvari koje su izvan vašeg opisa posla, te ćete potencijalno biti u iskušenju da odustanete. Ali pre nego što uđete u klinč, dajte sebi vremena da smislite plan za to kako ćete pristupiti menadžmentu sa svojim zahtevima.

Mlad Mesec je u utorak, 7. maja, kada biste mogli dobiti finansijski podsticaj. Možda ćete dobiti povećanje plate ili povećanje procenta provizije koju zarađujete. Ukoliko ste vlasnik preduzeća, možda ćete ostvariti veći prihod od prodaje proizvoda ili paketa usluga. Možda ćete imati prihode od sporednog posla na kojem radite neko vreme.

U četvrtak, 23. maja je pun Mesec. Što više tada naučite, to bolje. Mogli biste biti veoma fokusirani na čitanje knjiga, posebno onih koje se odnose na vašu profesiju. Možda pohađate neke kurseve za kontinuirano obrazovanje ili ćete savladati neke aspekte tehnologije kroz video tutorijale. U ovom periodu, aktivno ćete se baviti učenjemi napretkom.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Konji

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Konja

Popularan i veoma aktivan Konj je sedmi znak Kineskog zodijaka. Ovi prirodnjaci su nezavisne i vesele osobe koje iskreno uživaju u drugim ljudima. Mogu biti prilično svojeglavi, a kada su ljuti mogu doneti brzoplete odluke bez puno razmišljanja....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.