Konj - Mesečni Kineski horoskop

Image

Pacovi, ovog meseca imate prijatelje na visokim pozicijama. Mesec Jang vatrenog Tigra počinje u nedelju, 4. februara. Možda ćete komunicirati više nego inače tokom naredne četiri nedelje. To može značiti da pišete ili predajete. Možete i češće objavljivati na društvenim mrežama. Pokretanje podkasta ili video kanala bi takođe bila dobra ideja tokom ovog perioda. Vaš telefon možda češće zvoni i možda ćete primati više SMS-ova. Ovo je dobro vreme da organizujete svoje dolazne poruke i obaveštenja.

U petak, 9. februara, je mlad Mesec, kada počinje godina drvenog Zmaja. Pacovi, imate prijatelje na visokim pozicijama. Mogli biste sresti neke važne ljude koji su voljni da vas uzmu za ruku i podignu do visina sa sobom. Ovo je dobar trenutak za umrežavanje i povezivanje sa ljudima iz svoje delatnosti ili koji se bave istim hobijima.

U subotu, 24. februara je pun Mesec, kada bi briga o sebi trebala da vam bude prioritet. To može značiti da u svom rasporedu izdvajate vreme za odlazak u teretanu ili čas joge. Možda ćete izbaciti brzu i nezdravu hranu iz svoje ishrane i početi više da kuvate kod kuće. Ovo je dobar trenutak da pronađete prijatelja koji će vas podržati u ovim planovima.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Konji

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Konja

Popularan i veoma aktivan Konj je sedmi znak Kineskog zodijaka. Ovi prirodnjaci su nezavisne i vesele osobe koje iskreno uživaju u drugim ljudima. Mogu biti prilično svojeglavi, a kada su ljuti mogu doneti brzoplete odluke bez puno razmišljanja....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.