Vodolije - Godišnji Ljubavni Horoskop

Image

Zaljubljeni parovi

Volite da zauzmete neobičan i ponekad neočekivan pristup ljubavi, Vodolije, i ove godine nije ništa drugačije. Međutim, sa odlučnim učiteljem Saturnom u vašoj kući novca ove godine, mnogo je naglaska i pažnje na finansijskim pitanjima koja treba da se rešavaju malo tradicionalnije nego što biste želeli.

Saturn će biti udružen sa osetljivim Ribama, što je saosećajan kosmički položaj, ali to ne znači da će biti lako izigrati vas. Novčana pitanja su ozbiljna u 2024. i zaslužuju dodatnu pažnju, kako vas, tako i vašeg partnera.

. Komunikacija je takođe bitna, a od sredine maja do početka juna, informativni, oštroumni Merkur biće udružen sa tvrdoglavim zemljanim znakom Bika, te u tom trenutku vaša uobičajena ležerna, prozračna atmosfera može postati konzervativnija i manje otvorena nego inače.

Tenzije će rasti ukoliko vaš partner počne da osporava vaša uverenja ili mišljenja tokom ovog perioda. Oduprite se želji da pošaljete poruku ukoliko je u pitanju nešto što partneru ne biste rekli u lice. Sačekajte da bes i afekat splasnu, pre nego što kažete nešto što ne možete povući.

Strastveni Mars imaće pozitivan uticaj na vašu vezu kada bude u znaku Lava i vašoj kući posvećenosti tokom većeg dela novembra i celog decembra, stoga se tada pripremite za vatromet.

Bez obzira koliko dugo ste zajedno, ovo je odlična prilika da ponovo zapalite iskru koju ste imali kada ste se prvi put sreli. Budite hrabri. Budite odvažni. Budite spontani.

Volite jedno drugo svime što imate i ni najmanje se ne ustručavajte.

U potrazi za ljubavi

Kao vazdušni znak, vi zaista uživate u svojoj slobodi i to ne krijete. Ako ćete nešto započeti sa nekime, uverite se da je to neko ko nema problema sa time da vam da prostora. Znakovi koji traže više pažnje kao što su Rak i Lav nisu vaši idealni parovi u ovoj (ili bilo kojoj) godini.

Mesec vaših rođendana početkom godine pomaže vam da odišete jedinstvenošću i privlačnošću kojoj nema premca.

Dakle, drage Vodolije, od kraja januara do kraja februara, vaše samopouzdanje će vam pomoći da pronađete druge neobične samce sa kojima ćete proslaviti svoj poseban dan - a možda i mnoge druge. Sada ćete biti veoma društveni, tako da ćete imati mnogo prilika da upoznate ljude koji bi mogli imati dugoročni potencijal ili se jednostavo možete samo zabaviti.

Pustite da vaša ličnost zablista i dovede vas do neverovatnih romantičnih trenutaka! Mlad Mesec u Lavu u vašoj kući partnerstava početkom avgusta daje vatrene vibracije, rasplamsavajući vaš ljubavni život dramom i uzbuđenjem! Iako obično ne žurite da se fizički upoznate sa nekim novim, ova lunacija može da dovede do nekih veoma burnih susreta.

Iako će vam možda trebati neko vreme da se prilagodite svom povišenom seksualnom nagonu, to zaista može da unapredi vaš ljubavni život. Možete pokušati da se borite protiv svojih poriva, ali efekti ovog intenzivnog lunarnog događaja biće izuzetno snažni, Vodolije.

A, dobre vesti? Možete očekivati da će ova energija definitivno poboljšati vaš ljubavni život tokom narednih nekoliko nedelja!

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.