Pacov - Mesečni Kineski horoskop

Image

Pacovi, ovog meseca, vaš voljan duh inspiriše druge.

Sreda, 5. jun, označava početak meseca Jang metalnog Konja. Ova energija nije u harmoniji sa vašim znakom, tako da možete očekivati neke izazove tokom ovog meseca. Vaši zahtevi mogu biti zanemareni i možda ćete morati podsećati ljude da odgovore na vaše mejlove ili poruke. Međutim, imate pozitivnu energiju kada su u pitanju finansije tokom naredne četiri nedelje. Možete otkriti dobru priliku za zaradu.

Mladi Mesec je u četvrtak, 6. juna, kada ćete biti zauzetiji nego obično, trčeći s jednog događaja na drugi. Možete imati mnogo društvenih poziva kao i poslovnih obaveza. Možda ćete provoditi više vremena u autu ili u prevozu. Ovo je takođe dobro vreme za pisanje, podučavanje i komunikaciju uopšte.

Pun Mesec je u petak, 21. juna, a vi u centru pažnje. Tada možete zasijati, bilo da ste na sceni tokom planiranog događaja ili uskačete na sastanak u poslednjem trenutku. Ovo je možda nešto što ćete poželeti da radite češće. Možete se izvanredno pokazati danas, bez obzira na količinu publike. Jedan od vaših talenata je da ostanete smireni pod pritiskom.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Pacovi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Pacova

Znak pacova je prvi od dvanaest životinja u kineskoj astrologiji. Šarmantan, diplomata, vredan i štedljiv, pacov je prirodno voljena osoba i obično je veoma uspešan. Oprezan, zabavan i društven, pacov uživa u doterivanju i večernjim izlascima....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.