Ribe - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Ribe, ovog meseca počinje nešto novo. Jupiter u Biku pravi polukvadrat sa Neptunom u Ribama 3. marta, a vaše veštine pripovedanja bi sada mogle biti veoma izražene. Ovo je dobar trenutak za pisanje reklamnog primerka, propratnog pisma za CV ili predloga knjige za izdavače. Sada znate tačno kako treba da predstavite sebe i svoje ideje svetu.

Desetog je mlad Mesec u Ribama, a ova energija je veoma dobra za započinjanje novih stvari. Ribe, razmislite o slanju svog CV-a ili započinjanju novog posla odmah. Pokretanje stvari u ovo povoljno vreme može vam zaista pomoći na duge staze.

Mars ulazi u znak Riba 22. marta, gde će ostati sve do 30. aprila. Sada ćete imati dodatne energiju da radite stvari koje mogu da unaprede vašu karijeru. Ovo je posebno dobro za uspostavljanje profesionalnih kontakata sa ljudima koji bi vam mogli biti mentori, oglašavati vaš biznis ili vam otvoriti vrata.

Dvadeset i petog je pomračenje Meseca u Vagi, kada će biti velikih fluktuacija na tržištu, a ova nestabilnost mogla bi da vas drži budnima noću. Ovo je dobar trenutak da sagledate gde biste potencijalno mogli uložiti svoj novac, kako biste ga zaradili više i mirnije spavali. Obratite pažnju na svoju toleranciju na rizik u ovom trenutku – možda je viša nego obično.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.