Ribe - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Ribe, ovog meseca ste na uzlaznoj putanji.

Jupiter u Blizancima pravi trigon sa Plutonom u Vodoliji 2. juna, kada ko-kreirate sa moćnim, beskonačnim Univerzumom. Pre nego što pošaljete svoj CV, izrecitujte molitvu. Pre nego što se sastanete sa svojim nadređenim, vizualizujte ishod koji želite. Pre nego što lansirate marketinšku kampanju, zapalite štapić tamjana za privlačenje novca.

Šestog, dolazi nam mladi Mesec u Blizancima, kada postoje poslovne prilike u vezi sa domom, nekretninama i građevinom. Ukoliko ste u bilo kojoj oblasti vezanoj za stanovanje, sada možete napredovati u istoj. Ako želite da pokrenete svoj posao, razmislite šta možete učiniti da podržite ljude i njihov porodični život.

Dvadeset i prvi jun donosi pun Mesec u Jarcu. Ribe, umrežavanje sada može doneti sjajne rezultate. Biti okružen ljudima sličnog razmišljanja može dati podsticaj vašoj karijeri. Možete pronaći nove prilike, kolege i klijente pridružujući se profesionalnim organizacijama ili lokalnim umrežavanjem.

Dvadeset i drugog juna, Saturn se okreće retrogradno, dok je u Ribama. Samopouzdanje sada dolazi kroz praksu i ponavljanje. Što više nešto radite, postajete sigurniji u svoju sposobnost da to uspešno obavite. Ovo je dobar period da se fokusirate na svesnu praksu, bilo da vežbate da održite prezentaciju, komunicirate sa empatijom ili vodite strateške pregovore.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.