Bikovi - Mesečni Horoskop

Image

Početak marta obeležen je druželjubivošću, Bikovi, dok Sunce u Ribama ističe vašu jedanaestu kuću prijateljstva i napretka. Povezivanje sa drugima kroz zajedničke strasti i hobije sada vam donosi inspiraciju! Vaša mašta će se uzburkati kada Merkur 9. marta uđe u vatrenog Ovna i zapali vašu dvanaestu kuću misticizma. Osnažujuće duhovne prakse tada vam mogu pomoći da se prilagodite svom podsvesnom umu.

Mlad Mesec u Ribama 10. marta podstiče vas da se uskladite sa svojim nadama i željama, pokrećući nove manifestacije. Dozvolite sebi da sanjate velike snove! Saradnja donosi obilje kada Venera sledećeg dana uđe u saosećajne Ribe. Vaši nivoi energije se menjaju kada Sunce u strastvenom Ovnu sleti u vašu dvanaestu kuću povlačenja i opuštanja, 19. marta. Bićete željni da istražite svoje fantazije kroz mirne trenutke provedene u samoći i meditaciji. Scena je savršeno postavljena da zaronite u svoj emocionalni svet i zacelite stare rane, kako biste mogli da krenete napred i prigrlite svoju moć. Budućnost izgleda svetla, dok se s ljubavlju oslobađate prošlosti.

Mars prelazi u saosećajne Ribe 22. marta i inspiriše vas da pomažete ljudima. Ne zaboravite da budete direktni, poštujete granice i oslobodite se bilo kakvih očekivanja. Harmonizacija vašeg uma, tela i duše biće vam glavni prioritet tokom lunarnog pomračenja u znaku Vage, 25. marta. Transformišući vašu šestu kuću zdravlja i posla, ovo pomračenje Meseca traži od vas da se prvo pobrinete za sebe i napravite zdravu razvnotežu između svog privatnog i poslovnog života. Razvijanje praksi i rituala za negovanje sebe omogućiće vam da se osećate utemeljeno i otelotvoreno.

Otpuštanje perfekcionizma inspiriše vas da iskoristite nove mogućnosti koje su pred vama. Stvarate važan uticaj i pružate sebi pomoć i prodršku koja vam je potrebna. Srećno ovog meseca, Bikovi!

Povoljni dani:

1, 12, 24

Dani izazova:

3, 9, 28

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.