Bikovi - Mesečni Horoskop

Image

Maj počinje osnaživanjem, Bikovi, dok Sunce u vašem znaku budi vašu prvu kuću sopstva i ispoljavanja svojeg pravog “ja”. Pojavljuju se novi počeci, koji vam pomažu u izgradnji samopouzdanja. Ne zaboravite da verujete u sebe! Vaša energija je sada živahna, privlačna i zarazna.

Mladi Mesec u vašem znaku 7. maja stiže da vam da podsticaj koji vam je potreban da koračate ovim novim putem. Uskladite se sa svojim željama da biste stvorili obilje. Merkur ulazi u vaš znak petnaestog, kada vam postaje lakše da tražite ono što želite. Kada se otvorite mogućnostima i izađete iz zone komfora, vaša perspektiva se menja, a način na koji gledate svet evoluira. Na stvari sada gledate pozitivnije.

Kada Sunce uđe u Blizance i osvetli vašu drugu kuću stvaranja bogatstva i samopoštovanja 20. maja, fokusirate se na svoje temelje. Važno je da se osećate utemeljeno da biste mogli da stvarate bilo šta novo. Prihvatite svoje prirodne veštine i sposobnosti da biste krenuli napred. U centru pažnje su vaše ideje, kao i vaša sposobnost da ih oživite.

Pun Mesec u Strelcu i vašoj osmoj kući transformacije 23. maja nudi vam prelepo “resetovanje”. Doćiće do velikog rasta i napretka kada se oslobodite zastarelih obrazaca i fokusirate na svoju magiju.

Senzualna Venera istog dana ulazi u Blizance i poziva vas da prigrlite intimnost sa drugima. Duboke konekcije u ovom periodu biće vam posebno korisne i značajne. Jupiter takođe prelazi u Blizance 25. maja i poziva vas da radite na svom samopoštovanju. Prepoznajte svoje vrline i pokažite svetu ko ste i šta sve možete, kako biste mogli da dosegnete nove visine.

Srećno ovog meseca, Bikovi!

Povoljni dani:

7, 15, 18

Dani izazova:

13, 20, 27

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.