Strelci - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Strelčevi, ovog meseca dobijate pomoć. U Vodoliji je 9. februara mlad Mesec, kada bi vaš život mogao biti toliko ispunjen aktivnostima i interesovanjima, da će vam biti izuzetno teško da se fokusirate na svoj posao i sve ono što treba da uradite. Ovo je dobar trenutak da razmislite o angažovanju asistenta. Možda ćete na ovaj način moći da pojednostavite svoje procese i uštedite nekoliko sati svake nedelje.

Mars se udružuje sa Plutonom u Vodoliji trinaestog, kada promena vašeg načina razmišljanja može imati snažan uticaj na vašu karijeru. Možda ćete sada imati više samopouzdanja i biti spremni na veće rizike i poduhvate. Takođe biste mogli da upoznate neke ljude koji će vam otvoriti važna vrata i pomoći vam da se popnete na karijernoj lestvici.

Februara 24. je pun Mesec u Devici, kada ćete biti veoma primetni. Moguće je da dobijete neko priznanje od svog nadređenog ili višeg menadžmenta. Ukoliko ste vlasnik preduzeća, možda ćete dobiti pozitivan publicitet.

Mars u Vodoliji pravi kvadrat sa Jupiterom u Biku dvadeset i sedmog. Strelčevi, vaš posao sada će biti poprilično intenzivan. Moguće je da vam fali ljudi u kancelariji ili da se obim posla proširio. U isto vreme, verovatno ćete zarađivati i više novca, tako da ćete možda biti sasvim u redu sa ovakvim kompromisom.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.