Strelci - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Strelčevi, ovog meseca bićete odlučni. 2. maja Pluton se u Vodoliji okreće retrogradno. Vreme je da ponovo sagledate svoje navike po pitanju organizovanja budžeta i štednje, kako biste bili sigurni da su one u skladu sa vašim finansijskim ciljevima. U ovom trenutku bićete više odlučni da obavite stvari koje su neophodne.

Saturn u Ribama 6. maja pravi polukvadrat sa Plutonom u Vodoliji. U ovom trenutku mogli biste da se zaglavite u papirologiji, što će vas koštati. Možda propustite automatsku uplatu ili vam aplikacija koju više ne koristite i dalje skida novac svakog meseca. Vreme je da se ove stvari razjasne i reše jednom zauvek.

Mlad Mesec u Biku je 7. maja, a vi i novi kolega potpuno u skladu. Neko nov u vašem timu bi mogao biti pravi dragulj. Ako ste vlasnik preduzeća, mogli biste pronaći sjajnog novog zaposlenog.

Dvadeset i trećeg je pun Mesec u Strelcu, a Venera ulazi u znak Blizanaca. Strelčevi, sada se izdvajate iz gomile. Mogli biste biti pozvani na razgovor za posao. Ukoliko postoji otvorena pozicija na vašem trenutnom poslu, možda će vam biti ponuđena uloga lidera.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.