Škorpije - Godišnji Ljubavni Horoskop

Image

Zaljubljeni parovi

Ove godine Neptun se pridružuje Saturnu u brižnim Ribama, još jednom intenzivnom, emotivnom vodenom znaku, koji vas udaljava od sebičnosti i promoviše praštanje i razumevanje u vašoj vezi.

Egoistično ponašanje je zaista deaktivirano tokom ovog nežnog planetarnog partnerstva, Škorpije, a u kombinaciji sa vašim veštim sposobnostima kao ljubavnika i intenzivnom odanošću, vaša osetljiva, prijemčiva priroda vas čini jednim od najboljih partnera za poželeti. Provođenje kvalitetnog vremena sa partnerom ove godine stvaraće filmske uspomene, koje će trajati ceo život.

Boginja ljubavi Venera takođe sarađuje sa saosećajnim Ribama od sredine marta do početka aprila, što povećava empatiju i razumevanje. Uvek ste voljni da napravite korak više za svoju drugu polovinu, ali sada ćete imati još bolju perspektivu o tome kroz šta vaš partner prolazi, što vas ohrabruje da budete tu za njega ili nju, bez obzira na sve.

Međutim, vaša osećanja u ovom periodu takođe mogu biti povređena prilično lako, jer ćete biti skloni tome da budete naivni i lakoverni kada je u pitanju iskazivanje vaše bezuslovne ljubavi tokom ovog osetljivog tranzita. Kada neko voli toliko snažno kao vi, ponekad je bol u srcu neizbežna.

Mars sklapa partnerstvo sa Blizancima sklonim debatama između kraja jula i početka septembra, što izaziva sukob između vas i partnera. Neprijatna napetost koja u ovom periodu postaje opipljiva lako bi mogla da potraje do kraja godine i mogla bi da promeni tok vaše veze.

Odnošenje šale predaleko ili prepirka „samo zato“ su loše ideje i mogu dovesti do toga da jedno od vas ili oboje budete ljuti, što može prerasti u ozbiljnu ogorčenost.

Stvari bi mogle brzo da izmaknu kontroli ako ne pristanete na to da ne morate oko svega da se slažete, ne oprostite jedno drugome i brzo nastavite dalje.

U potrazi za ljubavi

Saturn putuje kroz introvertne Ribe pune razumevanja i vašu kuću romantike ove godine, Škorpije, naglašavajući potrebu da se duboko kopa za odgovorima koje ste tražili u svom ljubavnom životu. Ako se zbog vašeg udela u romantičnom razočarenju budete osećali nevoljeno početkom ove godine, to bi trebalo da se promeni tokom narednih dvanaest meseci.

Ovaj tranzit vas može naučiti važnim lekcijama o samopoštovanju i prijemčivosti za ljubav, što će vas navesti da budete ponosni na ono što jeste, dok prihvatate svoje neuspehe i greške iz prošlosti, te počinjete da praktikujete ljubav prema sebi. Oprostiti sebi ono što smatrate svojim manama možda je najvažnija stvar koju ćete učiniti u ime ljubavi ove godine.

Seksi Mars posećuje Blizance koji vole raznovrsnost u vašoj kući seksualnosti između kraja jula i početka septembra, prebacujući vašu intenzivnu romantičnu pažnju koju obično poklanjate samo jednoj osobi (znate da postoji ta jedna osobu kojom ste opsednuti i zbog koje vam se srce topi svaki put kada je ugledate!) na trivijalnije, površne odnose. Ovo ne zvuči nalik vama, zar ne?

Ipak, ovo je jedan od retkih slučajeva kada biste zapravo mogli biti više zainteresovani za nekoliko povremenih avantura, nego za pronalaženje srodne duše. I to je sasvim u redu!

Osećaćete se mnogo više atraktivno kada Sunce bude provodilo vreme u vašem znaku punom samopouzdanja u periodu od kraja oktobra do kraja novembra, a kada se istaknu svi vaši najbolji kvaliteti, prilično ste neodoljivi.

Skoro će biti nemoguće sakriti vaš seksi magnetizam od sveta ovog meseca, a zašto biste to uopšte i želeli?

I, koliko bi bilo sjajno kada bi vam to pomoglo da pronađete svoju srodnu dušu na vreme, kako biste zajedno proslavili vaš rođendan?

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.