Pas - Mesečni Kineski horoskop

Image

Psi, ovog meseca bićete produktivniji. Utorak, 5. mart, označava početak meseca Jin vatrenog Zeca. Tokom naredne četiri nedelje, možda ćete prilagođavati svoje sisteme i procese da biste bili produktivniji, efikasniji i srećniji. Možete unajmiti uslugu za pripremu obroka kako biste sebi olakšali kuvanje. Možda ćete ustati malo ranije da biste mogli pisati u miru ili odlučiti da isključite TV, kako biste više čitali ili provodili više vremena sa decom ili partnerom.

Mlad Mesec je u nedelju, 10. marta, i tada pripazite na svoju potrošnju. U svom ormaru možete možda pronaći stvari koje možete vratiti i dobiti novac nazad. Ili možete otkazati pretplatu na neke aplikacije koje vam nisu potrebne. I, dok se fokusirate na ono što treba da ode, možda ćete primetiti da imate prilike da više novca uđe u vaš život.

U ponedeljak, 25. marta je pomračenje Meseca. U ovom periodu možda ćete biti veoma uzbuđeni što ćete naučiti nešto novo. Sada veoma brzo upijate informacije. Ovo je nešto što vas je zaista zainteresovalo, a čini se da imate i dara za to. Mogli biste otkriti svoj skriveni talenat.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Psi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Psa

Odan i iskreni pas je jedanaesti znak kineskog zodijaka. Oni dele mnoge osobine sa svojim drugarima psima. Psi imaju jak osećaj za pravdu i fer-plej. Originalni i skromni, oni su šarmantni i uz velike napore stoje čvrsto na zemlji. Osobe rođene...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.