Pas - Mesečni Kineski horoskop

Image

Psi, ovog meseca, vaše baterije se pune.

Sreda, 5. jun, označava početak meseca Jang metalnog Konja, tokom kojeg ćete možda biti na putu. Možda ćete putovati lokalno ili leteti na neku udaljenu destinaciju. Sada biste mogli biti vrlo svesni logistike, baveći se zatvaranjem puteva ili novim rasporedom vozova. Sva ta briga može imati i duhovnu formu, dok zamišljate gde želite da se vidite za nekoliko godina. Ovo je dobro vreme za kreiranje vizionarske table, ispunjene vašim ciljevima i željama.

Mladi Mesec je u četvrtak, 6. juna. Vreme je za zabavu! Mnogo i naporno ste radili, ali sada bi bilo dobro fokusirati se na ono što volite da radite i u čemu uživate, sa ljudima koji vam prijaju. Ukoliko tražite ljubav, romantika je bliže nego što možda mislite. Pitajte prijatelje i članove porodice da vas upoznaju sa svojim prijateljima i mogli biste pronaći srećnu vezu.

Pun Mesec je u petak, 21. juna i vreme za odmor. Ostatak sveta može biti napolju, radeći ili zabavljajući se, ali vama je trenutno potreban odmor, posebno ako možete isključiti sve uređaje i biti u prirodnom okruženju. Ovo je idealan period za kratak izlet pored jezera, reke ili mora.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Psi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Psa

Odan i iskreni pas je jedanaesti znak kineskog zodijaka. Oni dele mnoge osobine sa svojim drugarima psima. Psi imaju jak osećaj za pravdu i fer-plej. Originalni i skromni, oni su šarmantni i uz velike napore stoje čvrsto na zemlji. Osobe rođene...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.