Mars u znaku Bika

Mars u znaku Bika

Vatrena ambicija je ono što najbolje opisuje period od 9. marta do 21. aprila, vreme u kome će Mars, planeta akcije i motivacije, biti u znaku Bika. Uopšteno govoreći, Mars u znaku Bika je štetan- to nije baš uobičajen znak za Mars. Kako je ovo moguće kada Mars u znaku Bika pruža neograničenu snagu, zajedno sa neiscrpnom odlučnošću?

Pa, uzmimo Bika kao neuobičajeno tvrdoglav znak. Mars želi da se kreće brzo, ali dok je u znaku Bika, prisiljen je da se kreće brzinom puža. Kao što možete da zamislite, ovo je veoma frustrirajuće. Međutim, ipak možete iskoristiti ovu svežu energiju da ponovo počnete da se krećete napred.

Mars u znaku Bika obiluje energijom i, iako želi da ostvari velike stvari, mora to da radi veoma sporo, krčeći sebi put, što više može podsećati na frustrirajuću blokadu nego na ,,sporo koračanje ka pobedi.“

Ipak, Mars u znaku Bika je sposoban da postigne velike stvari jer nikada ne odustaje- ni u trci za nekim ciljem, ni u borbi. Istina je da Mars u znaku Bika ima neizmernu hrabrost. Dok Mars bude bio u znaku Bika, biće to odlična prilika da se borimo za ono što cenimo, kao i da stremimo ka svojim finansijskim ciljevima sa neverovatnom odlučnošću.