Lavovi pročitajte!

Lavovi pročitajte!

Kako da budete sigurni u svoje odluke? Provodite svoje vreme odlučno koračajući napred, retko se osvrćući na prošlost. Zasigurno nećete sedeti i razmišljati o svojim emocijama. Vi ste osoba koja voli da komanduje i kao takva, verovatno donosite mnogo odluka. Velike odluke vam mogu uzdrmati život (i ako ne želite to da priznate). Odluke koje imaju velike posledice su neprijatne, čak i vama.

Ako se susrećete sa jednom, stanite i razmislite da li ćete zažaliti zbog posledica koje ona donosi. To ne znači da ne treba da rizikujete, samo prvo uzmite u obzir kako će se posledice odraziti na budućnost.

Nikada nećete pogoditi šta Lav traži u ljubavi...

Većini ljudi, Lav izgleda kao osoba sa najviše samopouzdanja. Ali svako ima skrivene slabosti. Svi smo ljudi. Lavovi definitivno imaju nesigurnu stranu, samo znaju bolje da je sakriju od drugih! Imate potrebu da vaš talenat bude cenjen. Ako se to ne dogodi, zapitaćete se da li ste stvarno toliko dobri koliko mislite. Možda vaši prijatelji i partneri nisu onakvi kakvi vam se čine. Nema potrebe da budete paranoični. Svi vas još uvek vole! Ako prihvatite svoju slabost, bićete još pouzdaniji u očima drugih. Nema potrebe da krijete ono što je možda vaš najveći kvalitet.